URT „Nexe Team“ Našice aktivan u obilježavanju važnih datuma

Članovi URT „Nexe Team” Našice Marko Srnec i Marko Čeak dana 10. 08. 2022. godine sudjelovali su na 3. Memorijalnoj utrci Kuljani – Dvor. Ovu memorijalnu utrku, dugu 14 kilometara organizira Udruga maratonaca Sisačko – moslavačke županije “Heroji ne umiru” u povodu 27. obljetnice završetka vojno redarstvene operacije “Oluja”. Naime, oslobođenjem Dvora na Uni završena je VRO “Oluja”.

U susjednoj BIH u mjestu Komušine, dana 11. 08. 2022. godine održala se 1. memorijalna utrka povodom obilježavanja 30. obljetnice HVO-a i stradanja hrvatskog naroda Teslić – Komušina. Na memorijalnoj utrci sudjelovali su članovi URT „Nexe Team“ Našice Martin Resler, Matija Fapali, Ivan Bošković i Mato Pauković.

Hrvoje Tržić pobijedio na 19. Vukovarskom „HAMBURG” maratonu

Od sportskih rezultata treba izdvojiti utrku 19. Vukovarski „HAMBURG” maraton i odličan rezultat Hrvoja Tržića. Naime, utrka je organizirana na Dunavskoj šetnici u Vukovaru u subotu, 06. 08. 2022. godine, a Hrvoje Tržić je na ovoj utrci istrčao najbolje vrijeme. Njemu je inače ovo bio prvi nastup na „HAMBURG” maratonu i ujedno prvi istrčani službeni maraton, a sportski rezultat bit će mu dodatna motivacija budući da bi ovaj trkač URT „Nexe Team“ Našice kao zaljubljenik u planinarstvo i alpinizam trebao krajem godine sudjelovati u ekspediciji Kilimandžaro, najviši vrh Afrike (5985m).

Foto: Press/032; URT „Nexe Team“ Našice

Pročitajte još