URT „Nexe Team“ Našice aktivan i prošli vikend


Udruga rekreativnog trčanja „Nexe Team“ Našice i dalje je vrlo aktivna te su za vikend sudjelovali na utrkama diljem Hrvatske. U subotu, 23. 04. 2022. godine, održan je Garčin trail 2022. Organizator utrke je Sportska udruga „Vita Activa“, a start i cilj bio je na izletištu Grabovac. Trail utrka se trči “off road”, po šumi i poljskim putovima dok su se natjecatelji mogli prijaviti u 3 kategorije – 5, 13 i 23 km.

Na utrci od 5 km sudjelovala je članica URT „Nexe Team“ Našice Martina Jozanović, na utrci od 13 km Margareta Ibriks i Ivan Stojaković te na utrci od 23 km Mario Pavičić. Na teškoj i blatnoj stazi svi članovi URT „Nexe Team“ Našice uspješno su istrčali ovu utrku.

U isto vrijeme u Trakošćanu održavao se Lucky Trail serijal timskih trail utrka. Na njima se natječu timovi od po tri člana, na tri staze. Na glavnoj utrci trkači(ce) iz tima pretrče 12-15 km, a tu je i Mini utrka prilagođena svima. U ženskoj štafeti „Kutinske kraljice“ nastupila je članica URT „Nexe Team“-a Suzana Brlek iz Gornje Gračenice zajedno sa svojim prijateljicama Sanjom Vuković i Marijom Lang Turkalj, a ovaj je tim osvojio izvrsno drugo mjesto.

Također, u Vinkovcima se ove subote održala utrka „Orijent Express” na 10 km u kojoj je sudjelovao Hrvoje Tržić i koju je istrčao sa vrlo dobrim osobnim rezultatom završivši na odličnom 11. mjestu u vrlo jakoj konkurenciji.

Nedjelja, 24.04.2022. godine, bila je rezervirana za Čakovec i 5. Čakovečki polumaraton Zrinski na kojem je nastupila i uspješno ga istrčala Ana Tomaić – Bernat .

Foto: URT „Nexe Team“ Našice, Sportska udruga „Viva Activa“

Stric pivo

Pročitajte još