URT „Nexe Team” i udruge iz Domovinskog rata zajedno organiziraju 1. Memorijalni ultramaraton 132. brigade


Dana 26.siječnja 2021.godine u prostorijama URT „ Nexe Team” Našice održan je radni sastanak članova Našičke trkačke udruge (Tomislav Gall, Mario Pavičić) s predstavnicima HVIDRA Našice (Miroslav Ranogajac), Udruga vukovarskih veterana Našice (Branimir Jokić) i Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Našice (Snježana Marod).

Tijekom sastanka predstavnici spomenutih udruga dali su punu potporu URT „Nexe Team” Našice na inicijativi, organiziranju i održavanju 1. Memorijalnog ultramaratona 132. brigade Hrvatske vojske, a podršku su pružile i Udruga roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata i Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Osječko – baranjske županije čiji predstavnici zbog poslovnih obveza nisu nazočili sastanku.

 

Iz URT „Nexe Team” Našice poručuju da im je velika čast što su spomenute udruge dale potporu ovoj utrci te prihvatile da zajedno s URT „ Nexe Team” Našice sudjeluju u organizaciji projekta kako bi se i na ovaj način obilježilo 30 godina od ustroja 132. brigade Hrvatske vojske.

 

Izvor i foto: URT „ Nexe Team” Našice

Stric pivo

Pročitajte još