URT “Nexe Team” aktivan diljem Hrvatske

Omiljena osječka time trial utrka u proljetnom izdanju održala se 5. i 6. lipnja 2021. na dobro poznatom mjestu – ispred restorana Kopika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPoznati „ Osječki krug” privukao je puno rekreativaca, a od trkača URT „ Nexe Team” Našice nastupile su sestre Mia i Nika Hajnal, Iva Balaž te Žana Bilandžić s odličnim ostvarenim osobnim rezultatima.

U isto vrijeme u Kutini se održavala utrka Giro di Kutina 7 u dionici od 5 km, a URT “Nexe Team” predstavljali su članovi Dejan Šoufek iz Međurića i Suzana Brlek iz Gornje Gračenice koji su uspješno istrčali utrku.

U nedjelju 06.06.2021. održala se utrka Medvednica trail gdje je nastupio Dejan Perasić. Zahtjevnu stazu dužine 31 km u vrlo jakoj konkurenciji, Dejan je uspješno istrčao ostvarivši odličan osobni rezultat.

Udruga promovira grad Našice

URT „Nexe Team” Našice zadovoljan je aktivnostima i rezultatima svojih trkača te napominju da su „boje udruge” vrlo prepoznatljive u svim mjestima gdje trkači nastupaju te je udruga ponosna što i na ovakav način promovira Grad Našice.

U tijeku su i završne pripreme za 4. memorijalni ultramaraton „Od velikog do malog Vukovara” koji će se u organizaciji našičke udruge trčati u vremenu od 25.-27.06.2021. godine od Vukovara do Sunje u dionici od 305 km i neprekidnom trčanju od 37 sati.

Pročitajte još

Učitavanje...