Umirovljenicima uskrsnice od 250 kn

Umirovljenicima uskrsnice od 250 kn

Umirovljenicima uskrsnice od 250 kn

Gradonačelnik Josip Miletić je danas najavio podjelu uskrsnica umirovljenicima koji žive na području Grada u visini od 250 kuna. Grad Našice je za 2019. godinu iz proračuna izdvojio 100 000 kuna za uskrsnice koje će dobiti umirovljenici koji nemaju primanja veća od 1500 kuna.

„Kao i svake godine, i ove je Grad Našice izdvojio financijska sredstva u svome proračunu za uskrsnice umirovljenicima, a one će kao i prošle godine iznositi 250 kuna. Sredstva se povećavaju, pa smo tako uskrsnicu prošle godine uvećali za 50 kuna. Podjela samih uskrsnica bit će u samom tjednu prije Uskrsa, od 15. do 19. travnja, no točno vrijeme ćemo javiti naknadno.” – rekao je gradonačelnik Josip Miletić, te nadodao da će osim toga Grad podijeliti i poklon pakete za obitelji i pojedince koji su lošijeg imovinskog stanja.

„Grad pomaže i osobama u nepovoljnom položaju pa će povodom ovog blagdana biti podijeljeni i paketi pomoći. Smatramo da ovakva djela trebamo raditi, ne samo za blagdane, nego kroz cijelu godinu. Izdvajam da Grad pomaže čitave godine svojim građanima putem jednokratnih pomoći i drugih socijalnih davanja.” – dodaje gradonačelnik.

Pročitajte još