Ukrao novčanik s oko 4000 kuna

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnji hrvatski državljanin u srijedu, 17. ožujka, u podnevnim satima, u Kneževu, iz osobnog automobila ukrao novčanik s oko 4000 kuna, vlasništvo 48-godišnjeg hrvatskog državljanina. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća od kojima su u tri prometne nesreće tri osobe lako tjelesno ozlijeđene, dok su dvije prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće i dvije prometne nesreće na području Našica.

Jučer, 18. ožujka, na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 vozača (4 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 18,35 sati u Osijeku, u Ulici Josipa Reihla Kira, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 79-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,65 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Pročitajte još