Ukrao novac i zlato iz kuće – Vlasnici oštećeni za 250.000,00 kuna

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je u noći između 24. i 25. rujna provalio u obiteljsku kuću u Viškovcima iz koje je ukrao novac, zlato i pištolj čime je vlasnike oštetio za oko 250.000,00 kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Provalili u trgovinu

Nepoznati počinitelj je 25. rujna provalio u skladište trgovine u Vardarcu iz koje je ukrao 40 šteka cigareta, čime je pravnu osobu oštetio za oko 12.000,00 kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata evidentirane su dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, a jedna je za posljedicu imala materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belog Manastira dogodila se po jedna prometna nesreća čiji sudionici nisu bili pod utjecajem alkohola.

U vremenu od 23. do 25. rujna na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 20 vozača osobnih automobila, 1 vozač motocikla i 11 vozača bicikala koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 24. rujna u 11,40 sata, u Belišću, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 46-godišnji biciklist iz Belišća. Biciklistu je evidentirana koncentracija od 2,79 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 500,00.

Stric pivo

Pročitajte još