Ukrao nakit iz kuće u Klokočevcima

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u nedjelju, 3. travnja, u večernjim satima, u Klokočevcima, nepoznati počinitelj provalio je u kuću vlasništvo 73-godišnjeg hrvatskog državljanina te ukrao zlatni i srebrni nakit. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Krađa goriva i akumulatora

U periodu od 1. do 4. travnja, u blizini rijeke Vučice kod Bokšić Luga, nepoznati počinitelj provalio je u radni stroj i ukrao oko 150 litara goriva i akumulatore. Ustrajan u počinjenju kaznenog djela, nepoznati počinitelj je na istoj lokaciji provalio u još dva radna stroja i ukrao akumulatore. Pravnoj osobi iz Petrijevaca počinjena je materijalna šteta oko 6000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

U požaru kombija oštećene i susjedne zgrade

Jučer, 4. travnja, oko 4,45 sati, u Šljivoševcima, zbog kratkog spoja i kvara na električnim instalacijama, izbio je požar na dostavnom kombi vozilu koje je bilo parkirano ispred trgovine s uključenim motorom. U požaru je kombi vozilo u potpunosti izgorjelo, a vatra se djelomično proširila na zgradu trgovine i zgradu Općine. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Beničanci, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Pravnim osobama je nastala materijalna šteta oko 180 tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i to na području Osijeka.

Pročitajte još