Ukrao meso iz pušnice


Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u noći, 4. prosinca, u Dardi, nepoznati počinitelj provalio je u pušnicu u dvorištu obiteljske kuće vlasništvo 62-godišnjeg hrvatskog državljanina i ukrao raznovrsne suhomesnate proizvode. Ustrajan u namjeri počinjenja kaznenog djela nepoznati počinitelj je iz susjedne prostorije ukrao još suhomesnatih proizvoda i raznog alata. Vlasniku je pričinjena materijalna šteta od više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

 

Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostalih sedam prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, na području Đakova dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira i Našice dogodila se po jedna prometna nesreća.

Jučer, 4. siječnja, na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentiran je 1 vozač osobnog automobila koji je imao nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. U 16,10 sati, u Osijeku, u nadzoru prometa zaustavljen je 28-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,14 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

Stric pivo

Pročitajte još