Ukrala novac u trgovačkom centru


Kao doznajemo iz PU osječko – baranjske u subotu, 9. siječnja, u trgovačkom centru u Valpovu, 46-godišnja hrvatska državljanka ukrala je više od 2 000 kuna iz novčanika vlasništvo 60-godišnje hrvatske državljanke. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Čistio kuću i pronašao streljivo

Jučer, 14. siječnja, u Osijeku, tijekom čišćenja kuće, 28-godišnji hrvatski državljanin pronašao je više komada streljiva. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu pronađeno streljivo je na siguran način izuzeo s mjesta pronalaska.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća gdje je u dvije prometne nesreće jedna osoba teško tjelesno ozlijeđena, a jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena. Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće i po jedna na području Belog Manastira, Đakova i Belišća.

 

Alkoholizirani u prometu

Jučer, 14. siječnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 3 vozača (2 osobnog automobila i 1 bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 14,20 sati, u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 40-godišnji hrvatski državljanin iz Gornje Motičine. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,90 grama po kilogramu.

 

Oko 19,45 sati, na županijskoj cesti broj 4041, između Bolmana i Jagodnjaka, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 44-godišnji hrvatski državljanin iz Darde je zbog neprilagođene brzine kretanja sletio s kolnika te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,54 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21 500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Stric pivo

Pročitajte još