Ukradenim automobilom izazvao prometnu nesreću

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKako doznajemo iz PU osječko – baranjske u četvrtak, 15. listopada, u vremenu od 22 do 23 sata, u Mrzoviću, nepoznati počinitelj ukrao je osobni automobil koji se nalazio parkiran u dvorištu obiteljske kuće. Nepoznati počinitelj ušao je u otključan automobil s ključevima u kontakt bravi te ga odvezao.

Iste noći, u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s ukradenim vozilom. Nepoznati vozač ukradenoga automobila izgubio je kontrolu nad upravljačem te sletio s ceste u kanal. Nakon prometne nesreće ukradeni automobil je ostavio na mjestu događaja, a vozač se udaljio u nepoznatom smjeru. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Požar na vlaku

Jučer, 16. listopada, oko 21,10 sati, u blizini Našica, došlo je do požara putničkog vlaka koji je prometovao na relaciji Osijek – Virovitica, a s kojim je upravljao strojovođa 47-godišnji hrvatski državljanin. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Našice. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a uzrok požara i materijalna šteta utvrdit će se nakon obavljenog očevida. Zbog požara na vlaku obustavljen je željeznički promet tim djelom pruge.

 

Ukrao sat

Jučer, 16. listopada, u vremenu od 9 do 22,15 sati, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću iz koje je ukrao sat i manžete. Vlasniku 30-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta od više desetaka tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

 

Oštetio rampu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 53-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. U utorak, 8. rujna, oko 9 sati, u Osijeku, 53-godišnji hrvatski državljanin prilikom upravljanja osobnim automobilom oštetio je ulaznu rampu. Vlasniku 62-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izviješće.

 

Požar na automobilu

Jučer, 16. listopada, oko 5 sati, u Petrijevcima, zapalio se parkirani osobni automobil vlasništvo 31-godišnje hrvatske državljanke. Očevidom je utvrđeno da je u prostoru motora došlo do proboja na izolaciji glavnih vodiča akumulatora nakon čega je došlo do zapaljenja ostalih dijelova osobnog automobila. Vlasnici je nastala materijalna šteta oko 50 000 kuna. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijevci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće o događaju.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira jedna prometna nesreća.

Pročitajte još

Učitavanje...