Udruga UDPNHBDR daje podršku osnivanju stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Podrška osnivanju stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Ovim putem, mi Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, podružnica Osječko-baranjske županije, želimo pružiti punu podršku i potporu osnivanju i radu Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, kojega čine branitelji Republike Hrvatske i stradalničke Udruge, među kojima je i naša Udruga na čelu sa predsjednikom Udruge Igorom Gavrićem.

 

Nemogućim se ćini da nakon svega što se događalo prije dvadesetak godina na području Vukovarsko-srijemske županije danas dočekamo povratak ćirilice u naš voljeni Grad Vukovar. Ćirilici nikada ne bi trebalo biti mjesto u Republici Hrvatskoj, a pogotovo ne u Vukovaru, sada 22 godine nakon najvećih stradanja u Lijepoj Našoj. Za ćirilicu i uvođenje dvojezičnih natpisa u hrvatskome Vukovaru nisu se borili i poginuli naši očevi.

 

Na ovaj način, kao i sudjelovanjem naših članova na organiziranom prosvjedu dana 02. veljače 2013. godine i podružnica Osječko-baranjske županije, želi podići svoj glas i ukazati na potrebu spriječavanja uvođenja dvojezičnosti u hrvatski Grad Vukovar.

 

VUKOVAR NIKADA NEĆE BITI BYKOBAP 

 

UDPNHBDR                                                                                                    

Osječko-baranjska županija

 

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još