Udruga Slijepih Našice nudi pomoć videćeg pratitelja


Udruga Slijepih Našice obilježava godišnjicu projekta „Djetelina s četiri lista“ koji je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 443.335,00 kuna. Ovim putem zahvaljuju se svim svojim korisnicima usluge videćeg pratitelja na ukazanom povjerenju.

Iz Udruge navode kako su u proteklom razdoblju održali niz aktivnosti sa svojim korisnicima, ostvarili suradnju sa srodnim udrugama te se nadaju kako će i dalje zajedničkim trudom i radom pridonijeti napretku i prepoznatljivosti Udruge. Ujedno pozivaju i sve druge ljude koji imaju problema s vidom, te bi im pomoć videćeg pratitelja bila dobrodošla neka se jave na adresu Trg Izidora Kršnjavija 5 ili na broj 031/614-397 od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati.

Ovim putem redakcija TV Našica obitelji i prijateljima iskazuje iskrenu sućut. Kako su ovo najteži trenuci za obitelj, TV Nasice.com ovakve objave NE NAPLAĆUJE i sve vezano za njih je BESPLATNO. Dovoljno je da nam se javite na službeni e-mail tvnasice@gmail.com te pošaljete smrtovnicu.

Pročitajte još