Udruga “Prijateljstvo” održala izvještajnu Skupštinu

U srijedu je održana redovna Skupština Udruge “Prijateljstvo” – Feričanci. U 2020. godini, Udruga je imala 166 članova, a od toga 102 člana su bila djeca.

Odrađen je velik broj aktivnosti od kojih je posebno istaknuto pomaganje mještanima za vrijeme korone i lockdowna, kao i prikupljanje pomoći nakon potresa u Petrinji. Vrhunac prošle godine za Udrugu je dobivanje „Volonterske nagrade 2020. godine” u kategoriji najbolji primjer dobre prakse uključivanja volontera koju je Udruzi dodijelio DKolektiv-Volonterski centar Osijek. Volontersku nagradu su osvojili i 2017. godine.

Predsjednik Udruge Alen Dado je izvijestio kako je iza Udruge najizazovnija godina dosad

Skupštini su nazočili i: Ivana Belobradić, dopredsjednica Općinskog vijeća u Feričancima, Mario Firšt, dopredsjednik Biciklističkog kluba Našice, Igor Feldi, ravnatelj Crvenog križa Našice, Laura Kanis, predsjednica kluba mladih Crvenog križa Našice i Ana Doljanin, predsjednica Udruge DSRV VIKING Feričanci te volonteri, roditelji i članovi Udruge. Dodijeljene su zahvalnice pravnim osobama koji konstantno pomažu ovoj Udruzi. Predsjednik Udruge Alen Dado je izvijestio kako je iza Udruge najizazovnija godina dosad i uspješno je proveden plan i program unatoč koroni. Udruga je financijski stabilna i kreće u novu nužnu investiciju kupnje kombija za prijevoz djece i učenika s teškoćama, ali i ostalih članova Udruge. Financijska sredstva za kombi planiraju prikupiti putem donacija kao i sa svojim sredstvima. Iz Udruge zahvaljuju svima na pomoći.

Pročitajte još