U vožnji ga napao nepoznati muškarac

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u subotu, u poslije podnevnim satima 58-godišnjak je osobnim automobilom povezao nepoznatu osobu. Prilikom vožnje nepoznata osoba ga je više puta udarala šakama, prijetila mu, a i od 58-godišnjaka zatražila da mu vrati nepostojeći dug. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđena je osnovana sumnja da je 30-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine počinio kazneno djelo „Iznuda“ u pokušaju. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Izgorio radni stroj

Jučer, u blizini mjesta Kneževi Vinogradi, prilikom siliranja kukuruza na poljoprivrednoj površini zapalio se kombajn koji je izgorio. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kneževi Vinogradi. Obavljenim očevidom policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je da je do požara došlo zbog neispravnosti električne instalacije na kombajnu. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta oko 500.000,00 kuna.

U blizini Tenje pronašao ručnu bombu

Jučer, u polju kod Tenje, prilikom poljoprivrednih radova 36-godišnjak je pronašao ručnu bombu. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izašao je na mjesto pronalaska i na siguran način izuzeo ručnu bombu M 75.

Tijekom protekla 24 sata evidentirane četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće, od kojih je u jednoj jedna osoba lakše ozlijeđena, dok je u tri nastupila materijalna šteta. Na području Belog Manastira evidentirane su dvije, a na području Osijeka i Belišća po jedna prometnu nesreću.

Pročitajte još