U tijeku sanacija šteta uzrokovanih olujnim nepogodama

Dva dana nakon oluje u Našicama se sanira središte grada te sve što predstavlja ugrozu za sugrađane. U tijeku je sanacija brojnih napuklih stabala, polomljenih grana koji bi u naletu jačeg vjetra opet mogli prouzrokovati veće štete i ozljede. Gradonačelnik Josip Miletić je pohvalio sve snage koje se nalaze na terenu i saniraju nastale štete.

Pohvalio bih JVP Našice, sva vatrogasna društva, komunalna poduzeća Našički park i Našički vodovod koji su s velikim brojem intervencija zajedničkim snagama puno toga u gradu odradili. Zahvaljujem se i tvrtki Cesting koja je osigurala prohodnost prometnih pravaca i HEP-u koji je sanirao i doveo električnu energiju gotovo u sva kućanstva. Mali dio poteškoća koji je ostao bit će uskoro saniran. Pohvaljujem i angažman naših sugrađana koji su međusobno jedni drugima pomagali u ovim nedaćama. Važno je pokazati solidarnost i zajedničkim snagama očistiti naš grad. Obišli smo i Veliki park koji će do daljnjega biti zatvoren za prolazak dok se kompletno ne očisti.” – rekao je gradonačelnik kako bi naš grad ponovno zasjao punim svjetlom kao što je to bilo i inače.

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=22 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=3063130300403095 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Pročitajte još