U požaru smrtno stradala osoba

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske noćas, oko 1 sat, u Ledeniku, izbio je požar u obiteljskoj kući vlasništvo 71- godišnje hrvatske državljanke, a u kojoj živi i 72-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Požar su tijekom noći ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koška.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU Općoj županijskoj bolnici Našice ukazana je medicinska pomoć 72-godišnjaku gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede (opekline) te je zadržan na daljnjem liječenju. Pregledom opožarene obiteljske kuće u spavaćoj sobi pronađeno je mrtvo tijelo trenutno neidentificirane osobe. Slijedi očevid i utvrđivanje uzroka nastanka požara, identiteta i uzroka smrti smrtno stradale osobe.

Izgorjele gospodarske zgrade

Jučer, 7. rujna, oko 16 sati, u Slobodnoj Vlasti, izbio je požar u šupi vlasništvo 36-godišnjeg hrvatskog državljanina te se proširio na gospodarske zgrade susjednog imanja vlasništvo 51-godišnjeg hrvatskog državljanina. Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak ložio vatru u krušnoj peći te je došlo do prijenosa topline i zapaljenja drvenih dasaka šupe, nakon čega se požar proširio na susjedne gospodarske zgrade. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Levanjska Varoš, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Nastala materijalna šteta oštećenim vlasnicima iznosi oko 60 tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća, gdje su u dvije prometne nesreće dvije osoba lako tjelesno ozlijeđena. Preostalih 5 prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se 5 prometnih nesreća te po jedna prometna nesreća na području Belišća i Našica.

Jučer, 7. rujna, na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirana su 2 vozača bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 20 sati, u Donjem Miholjcu, kada je zaustavljen biciklist 50-godišnji hrvatski državljanin iz Donjeg Miholjca te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,61 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana ja novčana kazna od 500 kuna.

Pročitajte još

Učitavanje...