U OŽB Našice moguće Covid testiranje za osobne potrebe

OŽB Našice obavještava da je od danas, osim na uputnicu, u mikrobiološkom laboratoriju Opće županijske bolnice Našice moguće obaviti testiranje na COVID – 19 i za osobne potrebe. Za testiranje se potrebno najaviti unaprijed na broj telefona 031/ 488 880 od 08:00 do 11:00 sati, samo radnim danom. Uzorkovanje za PCR testiranje i brzo antigensko testiranje u OŽB Našice provoditi će se u kontejnerima ispred bolnice, od ponedjeljka do petka, od 10:00 do 11:00 sati, a subotom od 07:00 do 08:00 sati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMERezultate testiranja možete preuzeti od ponedjeljka do subote

Cijena PCR testiranja za osobne potrebe je 700,00 kn. Cijena brzog antigenskog testa za osobne potrebe je 150,00 kn. Rezultate PCR testova kao i brzih antigenski testova možete preuzeti od ponedjeljka do subote, odnosno prema dogovoru u mikrobiološkom laboratoriju OŽB Našice. Molimo Vas, kad god je to moguće, a radi poštivanja epidemioloških mjera plaćanje izvršite ranije, te potvrdu o plaćanju donesete na testiranje kako bi se izbjegle novčane transakcije. Gotovinom možete platiti prilikom preuzimanja rezultata testiranje te Vas molimo da pripremite točan iznos.

Od nedavno je moguće učiniti i serološko testiranje

Od nedavno je na transfuziji OŽB Našice, osim na uputnicu, moguće učiniti serološko testiranje, potvrdu prisutnosti, odnosno razinu protutijela na Covid 19 virus za osobne potrebe, uz plaćanje i to u iznosu od 175 kuna. Vađenje krvi (uzorkovanje), vrši se svaki radni dan od 7:30 do 9:30, a obrada uzoraka radi se dva puta tjedno. Narudžbe za testiranje primaju se na tel: 031/488-762, nekoliko dana unaprijed, kako biste na vrijeme dobili termin. Sve potrebne informacije bit će dostupne i na internetskim stranicama bolnice www.obnasice.hr.

Ravnatelj OŽB Našice: Hrvoje Šimić, dr. med., spec fizikalne  medicine i rehabilitacije

Pročitajte još

Učitavanje...