U Opus Areni danas nogometna utakmica između Osijeka i Dinama

Na stadionu Opus Arena danas će se s početkom u 17,30 sati odigrati nogometna utakmica 25. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između NK Osijek i GNK Dinamo.

Obavijest za posjetitelje/gledatelje

Ulazi u stadion bit će otvoreni od 15,30 sati. Pozivaju se posjetitelji da do stadiona dođu ranije kako bi se izbjegle prometne gužve i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.

Obavijest za gostujuće navijače

Za gostujuće navijače predviđen je prihvat na izlazu s autoceste A5 (Osijek) zbog čega bi bilo poželjno da dođu najkasnije do 15 sati kako bi u organiziranoj koloni bili dopraćeni do parkirališnog prostora u blizini sjeverne tribine stadiona Opus Arena. Gostujućim navijačima se preporučuje da za okrjepu i točenje goriva koriste odmorišta prije punkta predviđenog za prihvat navijača, obzirom da će policijski službenici osiguravati preprate gostujućih navijača od izlaza s autoceste do stadiona. Organizator utakmice u prostoru tribina omogućio je prodaju hrane i pića zbog čega se gledatelji ponovno podsjećaju da im, ukoliko namjeravaju izaći izvan prostora stadiona tijekom utakmice, neće biti omogućen povratak na tribinu.

Foto i video snimanje javnog okupljanja

Policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice, audio i video snimati te fotografirati javno okupljanje i javna mjesta na stadionu te prilaznim pravcima.

Pročitajte još