U nizu donacija i našičkoj bolnici pristigle jabuke i sušeno voće

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU nizu današnjih predblagdanskih donacija, članovi Udruge voćara i vinogradara Našice posjetili su i Opću županijsku bolnicu Našice kako bi i tamo darivali one u potrebi i one koji to zaslužuju. Stoga su djelatnicima i bolesnicima smještenim u našičkoj bolnici donirali jabuke i paketiće sušenog voća.

 

Predsjednik Udruge Darko Cerovski izjavio je kako se u ova teška vremena kada smo suočeni s opasnim koronavirusom, treba sjetiti i onih koji nesebično daruju svoje vrijeme i pružaju njegu i skrb potrebitima.

-Udruga se sjetila i onih koji se u ovo predblagdansko vrijeme odriču svog slobodnog vremena pa i na uštrb svojih obitelji. Želimo se zahvaliti jednom skromnom donacijom svim djelatnicima bolnice, a posebnu osoblju COVID bolnice na trudu i brizi koju pružaju našim bolesnicima. Veliko im hvala od srca i neka izdrže do kraja ove pandemije – rekao je predsjednik Cerovski i naglasio kako vjeruje da ćemo provodeći mjere koje nam se propisuju, ubrzo ovo sve prebroditi.

 

Pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdana Gvozdanović zahvalila se na ovoj vrijednoj donaciji.

-Zahvaljujem se svim našim donatorima, a danas posebno Udruzi voćara i vinogradara što misle na djelatnike našeg COVID odjela i ovim činom potpomažu i daruju ih u ovo blagdansko vrijeme. Nama puno znači svaki znak pažnje i to što se misli na nas u ovim trenucima – izjavila je Zvjezdana Gvozdanović te još jednom zamolila sve neka se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera i ostanu u svojim domovima.

Pročitajte još

Učitavanje...