Izložbeni salon „Feraplast” u Našicama nudi visokokvalitetnu PVC i Alu stolariju

Na adresi Kralja Tomislava 28 nalazi se novootvoreni izložbeni salon tvrtke „Feraplast” koja proizvodi visokokvalitetnu PVC i Alu stolariju. Salon i proizvodni pogon u Feričancima je u vlasništvu Branka Škiljića. Djelatnik Ivan Škiljić proveo nas je kroz salon te pokazao izložbene primjerke. Ponosno ističu da Feraplast jamči izvanrednu kvalitetu vlastite proizvodnje prema naprednom i funkcionalnom proizvodnom modelu koji je u potpunosti usmjeren na današnje zahtjeve tržišta. Tvrtka uspješno posluje 15 godina, realizirali su mnoge projekte na širokom domaćem tržištu, na koje su vrlo ponosni. Ova tvrtka zrači obiteljskim i prijateljskim vrijednostima, te posebnom ljubaznošću i stručnošću djelatnika po čemu su prepoznatljivi.

Uspješni rezultati i odlične povratne informacije

“Kao vrlo važnu komponentu našeg poslovanja ističemo timski rad djelatnika, potičemo dobru radnu atmosferu u poduzeću. Tijekom proteklih 15 godina „Feraplast” se neprestano razvija i prilagođava novim okolnostima. Međutim, ostajemo vjerni kvaliteti kao temeljnoj vrijednosti.” – napominje nam djelatnik Ivan Škiljić.

„Konstantno radimo na poboljšanjima procesa, što nam omogućava realizaciju većih projekata u ugovorenim rokovima uz korištenje kvalitetne opreme i suvremenih alata. Smatramo da su za naš uspjeh najzaslužniji naši zaposlenici, a profesionalizam, odgovornost i entuzijazam svakog od nas implementiramo u uspješne poslove na zadovoljstvo naših klijenata. Uspješni rezultati i odlične povratne informacije su pokazatelji kontinuiranog ulaganja u proizvodne procese, provedbu ekoloških rješenja, visoke standarde i jamstva.” – ističe nam djelatnik Ivan Škiljić.

Izuzetna kvaliteta, energetska efikasnost i vizualni identitet

Prema riječima djelatnika, tvrtka Feraplast u svojoj proizvodnji koristi brand Salamander. Ovaj brand je poznat kao jedan od svjetskih i europskih lidera u proizvodnji PVC profila za prozore i vrata. Salamander ima savršenu formulu za izuzetnu kvalitetu plastike, energetsku efikasnost i vizualni izgled.

„Naime, Salamander Industrie – Produkte GmbH je poznati njemački proizvođač profila za PVC stolariju s pedesetogodišnjom tradicijom proizvodnje PVC profila visoke kvalitete, prepoznatljivog sjaja i snježno bijele boje. Kad govorimo o proizvodnji PVC građevinske stolarije, glavnu ulogu zauzimaju profili, koji su od presudnog značaja za gotovo sve segmente proizvoda. Vezano uz stabilnost i čvrstoću plastike naš dobavljač Salamander, pravi je primjer njemačke kvalitete s visokim sjajem i izvanrednom izdržljivošću, a to je ono što ga čini svjetskim liderom u proizvodnji.”

Prvoklasna toplinska i zvučna izolacija

Iznimno je važno da profil PVC stolarije bude vizualno dojmljiv, kad je riječ o funkcionalnoj pouzdanosti, stabilnosti kao i prvoklasnoj toplinskoj te zvučnoj izolaciji.

„Naša stolarija izrađena Salamander profilima, u kombinaciji s kvalitetnim staklom niske toplinske provodljivosti, daje izvanredne rezultate. S ovom kombinacijom ispunjava trenutne propise o štednji energije, i svojstvima energetske učinkovitosti. Visokom energetskom efikasnošću ostvaruje se i značajna novčana ušteda kada je u pitanje grijanje tokom zime, ali i hlađenje klimatiziranih prostorija tokom ljeta. PVC proizvodi izrađeni od Salamander profila, uspješno se nose sa svim vremenskim izazovima. Naša stolarija zahtjeva minimalne napore za održavanje, vezano samo za čišćenje.”

Osim PVC stolarije tvrtka Feraplast raspolaže i širokom paletom ALU proizvoda. U zadnje vrijeme jako su popularni klizni sistemi i aluminijske staklene ograde. Aluminijske klizne stijene su odlično rješenje bilo panoramske ili za male prostore kao izlaz na balkon ili terasu. Velika prednost je što osvjetljavaju prostor te su elegantne i jednostavne za korištenje.

Nudimo raznovrsnu ponudu sustava i dizajna

U ponudi tvrtke Feraplast osim PVC i ALU građevinske stolarije možete pronaći popratnu dodatnu opremu koja će se savršeno uklopiti u vaš prostor, pružiti pouzdanu zaštitu od sunca, uključujući PVC i ALU rolete, brisoleje te komarnike i prozorske klupice oblikovane po mjeri samo za vlastitu proizvodnju. Svi proizvodi iz ove tvrtke su izrađeni od najboljih materijala dostupnih na tržištu i proizvedeni modernim načinom proizvodnje koji prati visoke standarde, proizvodi koji vam pružaju sigurnost, funkcionalnost i dugotrajnost bez premca. Unatoč nepovoljnoj gospodarskoj situaciji Feraplast se maksimalno trudi ispuniti želje svojih kupaca na obostrano zadovoljstvo.

Sponzorirani članak

Stric pivo

Pročitajte još