U Đurđenovcu održan završni turnir Male škole kuglanja

 


Završeno je natjecanje djevojčica i dječaka na kuglačkom turniru kojeg je KK „Đurđenovac” organizirao povodom Dana državnosti i završetka škole kuglanja za ovu sezonu. Nakon uzbudljive borbe i puno navijanja, roditelja, posjetitelja, ali i ostalih sudionica i sudionika natjecanja na kraju su, nakon 80 bačenih kugli najbolje i ujedno i osvajačice svojih prvih kuglačkih medalja bile:

  1. Paola Čačić sa srušenih 330 čunjeva
  2. Anja Rumbak koja je srušila 321 čunj
  3. Ena Rončević s 315 srušenih čunjeva,

a medalje je uručio predsjednik kluba gospodin Danijel Rončević.

Čestitke najboljima, ali naravno i svim ostalim natjecateljicama na uspješno odigranom prvom turniru! Svima za uspomenu na ovaj prvi turnir ostaje priznanje koje su dobile sve sudionice turnira.

Na jesen počinju novi treninzi Male škole kuglanja

Uzbudljiv je bio i turnir za dječake – vodila se velika borba za medalje, publike je bilo još i više što je za svaku pohvalu, a samom klubu je ovo velika podrška za daljnji rad s djecom.

Kod dječaka najbolje su rezultate ostvarili:

  1. mjesto Luka Duhaček sa srušenih 325 čunjeva,
  2. mjesto Lovro Božičanin sa 313 srušenih čunjeva
  3. mjesto Teo Čačić također 313 srušenih čunjeva

S napomenom da je Lovro bio bolji jer je imao manje promašaja.

Čestitke i svim ostalim dječacima na sudjelovanju, bilo ih je još nekoliko blizu medalje, ali im je nedostajalo samo malo više sportske sreće, navode iz kluba. Svima njima također su uručena priznanja kao uspomena na prvi turnir. Čestitke je uputio i medalje najboljima uručio načelnik općine Đurđenovac, gospodin Hrvoje Topalović.

Na jesen, početkom nove natjecateljske sezone počinju i treninzi Male škole kuglanja, a đurđenovački kuglači se polako okreću pripremama za svoju premijernu sezonu u najvišem rangu seniorskog kuglanja.

Izvor: KK „Đurđenovac”

Stric pivo

Pročitajte još