U domu 43-godišnjakinje pronađena puška i streljivo

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku policijski službenici pretražili su dom i prostorije kojima se koristi 43-godišnjakinja. Prilikom pretrage kod 43-godišnjakinje je pronađena automatska puška s tromblonskim nastavkom i četiri spremnika s 120 komada streljiva kalibra 7,62 milimetra. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 43-godišnjakinje slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog utvrđene osnove sumnje u počinjeno kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.


Požar u garaži i pušnici u višnjevcu

Jučer oko 17,30 sati u Višnjevcu zapalila se garaža i pušnica 72-godišnjakinje. Naime, 46-godišnjak je u popodnevnim satima roštiljao u pušnici 72-godišnjakinje. Nakon roštiljanja došlo je do požara u garaži i pušnici. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Nakon obavljenog očevida tijekom današnjeg dana u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrditi će se uzrok požara.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća u kojima su dvije s dvije teže ozlijeđenim osobama i jednom lakše ozlijeđenom osobom, dok je preostalih šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Po dvije prometne nesreće su se dogodile na području Donjeg Miholjca i Belišća, a po jedna na području Osijeka, Đakova, Belog Manastira i Našica.

Stric pivo

Pročitajte još