U Breziku odigran 31. tradicionalni turnir u boćanju – ekipa „Totalna šteta” najbolja

 

U sklopu proslave Dana Grada Našica jučer je u Breziku Našičkom održan i tradicionalni turnir u boćanju, 31. po redu. Organizator Nogometni klub „Brezik” je ove godine ugostio 16 ekipa, a prema riječima tajnika Kluba Ivana Vulića turnir se igrao tradicionalnim načinom. Prvo mjesto osvaja janje i pehar, drugo mjesto prase, treće gajbu piva i dvije pizze dok se četvrto nagrađuje s dvije pizze.

„Odaziv je dosta dobar, kao i prošlih godina, a na turniru sudjeluje šesnaest ekipa. One dolaze iz Feričanaca, Našica, Lađanske, Jelisavca, naravno iz Brezika kao i iz Šipovca. Ponuda hrane i pića je široka, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.” – izjavio je tajnik Vulić pritom se zahvalivši Gradu Našicama, Turističkoj zajednici Grada Našice, Mjesnom odboru Brezik kao i sponzorima bez kojih ovo natjecanje ne bi bilo moguće.

Veliki broj manifestacija u sklopu proslave 795. rođendana Grada Našica

Ovogodišnjem turniru podršku je dao i gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je naglasio njegovu važnost za Našice, ali i čitav našički kraj.

„31. tradicionalni turnir u boćanju na travi je prepoznatljiva manifestacija u Breziku koja okuplja mnogo ekipa iz cijele naše zajednice i stvarno je zadovoljstvo vidjeti kako ljudi uživaju i druže se te na ovaj način stvaramo zajedništvo koje je svima bitno. Moram reći da sam izuzetno zadovoljan, vrijeme nas je poslužilo, a velika je i posjećenost. Mislim da smo ove godine organizirali jako puno različitih manifestacija vezanih za proslavu Dana Grada, a u kojima je svatko mogao pronaći nešto za sebe.”- zaključio je gradonačelnik Kašuba.

U večernjim satima smo doznali pobjednike 31. tradicionalnog turnira u boćanju – ove godine prvo je mjesto osvojila ekipa „Totalna šteta”, drugo mjesto je pripalo Sport Caffe-u , a treće ekipi „Tvrde Buse”.

Foto: A. Koš, ustupljena fotografija

Pročitajte još