Turnir u tenisu u Đurdenovcu

Turnir u tenisu u Đurdenovcu

Turnir u tenisu u Đurdenovcu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENa terenima TK Đurđenovac odigrana je završnica “Turnira slučajnih parova” koji istoimeni klub organizira povodom Međunarodnog praznika rada.

Specifičnost ovog turnira je u tome da se igrači podijele u dvije skupine. U jednu kvalitetniji i mlađi, a u drugu stariji i (bez uvrede) manje kvalitetni igrači. Potom se ždrijebom određuju parovi koji igraju skupa. Ove godine najmlađa sudionica turnira bila je Trošelj Andrea (12 godina), a najstariji Kiseljak Ivo (70),kojem posebno čestitamo prolaz u završnicu turnira. Posebno veseli i da su tradicionalno sudjelovale gospođe Nataša Ibriks i Maja Lelić, te gospođica Karmen Gutler koje su svojim nastupom uljepšale turnir.

U polufinalnim mečevima postignuti su slijedeći rezultati : Špoljarić Zlatko, Horvat Zoran – Štebih Darijan, Peršić Danijel 9-7,Špehar Juraj, Domnjak Ante – Kubena Jonathan, Kiseljak Ivo 9-4.U meču za treće mjesto par Štebih, Peršić je pobijedio par Kubena, Kiseljak 9-3,a u velikom finalu par Špehar, Domnjak je nakon iscrpljujuće i neizvjesne borbe nadjačao par Špoljarić, Horvat rezultatom 9-5.

Turnir u tenisu u Đurdenovcu

Medalje najuspješnijim igračima, na glavnoj proslavi Praznika rada koja se održala na prostoru ŠRD Đurđenovac uručila je dogradonačelnica općine Đurđenovac dr. Dragica Pavlić.

Svi sudionici prvenstva imali su zajednički ručak, tradicionalni prvosvibanjski grah i mogli su uživati u kulturno umjetničkom programu i glazbi.

“Ovim putem zahvaljujemo se svim sudionicima turnira, posebno igračima iz TK Našice i TK Feričanci i nadamo se još boljem odazivu slijedeće godine.” – TK Đurđenovac

Turnir u tenisu u Đurdenovcu

Pročitajte još

Učitavanje...