Teniski klub Našice održao redovitu izvještajnu sjednicu Skupštine i najavio nove aktivnosti

 

U petak, 10. 5. 2024. godine, održana je redovna izvještajna skupština Teniskog kluba Našice na kojoj je predsjednik kluba Matija Brkić podnio izvješće o prošlogodišnjim aktivnostima. Mnogobrojno članstvo se okupilo u prostorijama našičkog teniskog kluba, a skupštini je nazočio i gradonačelnik Krešimir Kašuba, dožupan Josip Miletić, dopredsjednik Športske zajednice Grada Našica Danko Justić i tajnik Karlo Kanis te gosti iz susjednih teniskih klubova.

Predsjednik Brkić osvrnuo se na prošlu godinu u kojoj je TK Našice uspio je održati sve turnire koje planira organizirati i ove godine, a najavljene su i nove aktivnosti.

„Sretan sam zbog sjajne godine koju smo imali u Teniskom klubu Našice, a posebno me raduju izvanredni rezultati naših mladih igrača. Imamo iznimno talentirane natjecatelje, a zasluge za njihov napredak idu našem treneru Grotiću, čiji je rad zaista izvanredan. Paola Smolčić je naša državna reprezentativka, dok su ostali natjecatelji poput Matije Bilića, Ivana Vučemilovića i Rafaela Grotića također ostvarili izvrsne rezultate u svojim kategorijama. Unatoč nesretnoj ozljedi, Rafael je pokazao iznimnu predanost i talent. Posebno bih istaknuo naše mlade nade – Dinu Ćatića, Lovru Lelića i Marka Brkića, koji ulaze u intenzivniji segment teniskih turnira i već sada pokazuju odličan potencijal. Osim natjecateljskih aktivnosti, ponosni smo i na naše sportske događaje poput Promoprint lige za seniore i veterane koja okuplja pedesetak igrača te Dječje ljetne lige u kojoj sudjeluje četrdeset mladih tenisača. Također, želim istaknuti izvrsnu suradnju sa stolnoteniskim klubom, gdje zajedno prolazimo kroz sve izazove, od turnira do svakodnevnog boravka na terenima. Posebno bih spomenuo našeg člana Hrvoja Zrilića koji je odigrao ključnu ulogu u digitalizaciji našeg kluba što nam omogućuje lakše organiziranje i praćenje. Također, implementirali smo novi sustav rezervacije termina putem iste platforme. Iako smo tek na početku, veseli nas što su naši stariji članovi prvi prihvatili ovu digitalnu inicijativu. Sve u svemu, ova godina je bila izuzetno uspješna za nas, a veselimo se nastavku rada i novim izazovima koji nas čekaju.” – zaključio je predsjednik Brkić.

Nastavak odlične suradnje

Gradonačelnik Kašuba pozdravio je okupljene čestitavši Teniskom klubu Našice na uspješnoj godini.

„Teniski klub Našice djeluje već dugi niz godina i zaista je prepoznat kao ključna sportska institucija. Klub okuplja članove svih dobnih skupina te bih posebno istaknuo rad s djecom, što je uvijek izazovan, ali iznimno važan segment rada. Tu moram istaknuti trenera Grotića čiji predan rad već dvadesetak godina oblikuje našu mladež i doprinosi razvoju tenisa u našem gradu. Tenis je ne samo divan sport za natjecatelje već i za rekreativce, te je bitan i za promociju našeg grada. Želim im uputiti sve čestitke na njihovom dosadašnjem radu i poželjeti puno uspjeha u budućnosti. Grad Našice će i dalje podržavati klub sa svim svojim resursima. Posebno bih čestitao predsjedniku Matiji Brkiću na uspješnom vođenju kluba.” – izjavio je gradonačelnik Kašuba.

Zamjenik župana Josip Miletić je, također, pozdravio Skupštinu najavivši daljnju podršku Osječko – baranjske županije.

„Koristim ovu priliku da predsjedniku Matiji Brkiću i svim članovima Teniskog kluba čestitam na izvrsnom radu i predanosti. Posebno me veseli vidjeti izvrsne rezultate naših najmlađih igrača kao i angažman svih generacija u klubu, kako rekreativno tako i natjecateljski. To je zaista pohvalno jer pokazuje sjajan spoj mladosti i iskustva. Osječko – baranjska županija je pružala podršku klubu i u prošlosti, a nastavit ćemo je pružati s obzirom na to da smo proglašeni europskom regijom sporta. Spremni smo podržati sve što predsjednik Brkić i njegova ekipa budu tražili i željeli u budućnosti. Ovo je primjer suradnje koji treba slijediti, ne samo s klubovima u susjedstvu poput Đurđenovca i Feričanaca, već i u drugim sportovima. Čestitam im na njihovom radu, a Osječko – baranjska županija će i dalje pružati svoju podršku.” – rekao je dožupan Miletić.

Pročitajte još