Taekwondo klub „Našice” proširuje svoj kadar

Povratkom u školske dvorane i ponovnom vraćanju treninzima Hrvatski taekwondo savez u suradnji sa Sportskim učilištem u Zagrebu organizirali su provedbu Programa osposobljavanja za poslove trenera/ice taekwondoa.

Dinamika realizacije programa predviđena je u trajanju od godine dana odnosno 308 sati redovite nastave. Školovanje se sastoji od tri dijela – Opće programske osnove, specijalnost i praktična nastava. Školovanje se održava pod stručnim vodstvom Anđelka Vučenika, koji je glavni trener u Taekwondo klubu Susedgrad Sokol i tajnik Zagrebačkog taekwondo saveza, koji je ujedno i koordinator ovog programa.

Maja Hodanovac novi trener Taekwondo kluba „Našice”

Zbog potreba kluba, na jednoj od prijašnjih sjednica Izvršnog odbora odlučeno je kako će klub voditi brigu o proširivanju stručnog kadra i o školovanju istog. Tako je ove godine Taekwondo klub Našice u rujnu poslao prijavu za potrebe školovanja kadra za obavljanje poslova trenera/ice taekwondoa. Klub je na školovanje odlučio poslati Maju Hodanovac nositeljicu crnog pojasa 1. DAN koja je članica kluba od 28. 10. 2008. godine.

Osim što je nositeljica crnog pojasa 1. DAN Maja je završila srednju medicinsku školu u Pakracu s odličnim uspjehom. U svojoj sportskoj karijeri nastupala je na natjecanjima u borbama, raznim seminarima, sudjelovala je u pripremi natjecatelja za natjecanja, također je sudjelovala u organizaciji natjecanja Prvenstvo Slavonije i Baranje 2017. godine, i 1. Našice Open 2019. godine.

Maja je uvijek bila marljiva i požrtvovna te redovita na treninzima što samo potvrđuje mišljenje kluba kako će posao trenerice obavljati vrlo odgovorno i savjesno. Na novoj poziciji Maja će raditi na školovanju mladog kadra te će sudjelovati u pripremama članova za natjecanja i polaganja za niže pojaseve.

Maji želimo puno uspjeha i ugodnu atmosferu na predavanjima. Sve ostale koji žele postati dio ovog tima pridružite im se ponedjeljkom i četvrtkom u dvorani OŠ Dore Pejačević u Našicama u vremenu od 19 do 20h.

Pročitajte još