Taekwondo klub Našice ponovno uspješan

Nakon gotovo dvogodišnje stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa s početkom 2022. godine kalendar taekwondo djelomično je popunjen s natjecanjima za sve uzraste.


TK Našice nastupio je na mjestu gdje je prije dvije godine odradio zadnje natjecanje u dvorani SŠ Ban Jelačić u Zaprešiću, a gdje se ove godine održao „Plemeniti Turnir Zaprešića” u organizaciji istoimenog kluba. Natjecanju je prisustvovalo 230 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH koji su svoje snage odmjerili u KICK-u i borbama. Borbe su bile organizirane za mlađe kadete, kadete, juniore i seniore na 7 borilišta.

Izvrsni rezultati u jakoj konkurenciji

Trenerice Ana Kalman i Maja Hodanovac nastupile su s 3 natjecateljice – u kadetskoj konkurenciji nastupile su Tena Ilona Jukić i Ana Šimić koje su osvojile 3. mjesto dok je Petra Tomljanović nastupila u juniorskoj kategoriji i osvojila srebro.

„Unatoč dugoj stanci djevojke su svoje borbe odradile odlično i pokazale spremnost za buduća natjecanja. Kako se popunio kalendar HTS-a tako smo i mi popunili naš klubski kalendar i prilagodili ga uzrastima naših članova. Sljedeće natjecanje je 30.04.2022. u Novskoj koje organizira taekwondo klub Ogrc Novska, a u međuvremenu klub će održati polaganje za niže pojaseve za nove članove. Nadamo se uspješnim rezultatima na budućim natjecanjima kao i treninzima.” – izjavile su trenerice Ana Kalman i Maja Hodanovac.

Ovim putem čestitamo na uspješnim rezultatima i želimo puno sreće na budućim natjecanjima!

Stric pivo

Pročitajte još