Sveti Nikola razveselio mališane u Gradcu

Jučer je u Gradcu sveti Nikola svojom posjetom unio radost i veselje među tridesetero mališana. U Mjesnom dom bio je održan i prigodni program koji je organiziran za djecu iz samog mjesta i okolice, a darove su osigurali Grad Našice u suradnji s Mjesnim odborom i predsjednikom Bernardom Marijančevićem.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba izrazio je zadovoljstvo programom koji su djeca pripremila s učiteljicom Darijom Lozić. Osim toga, istaknuo je važnost obnove mjesnog doma koji je postao prostor primjeren za organizaciju ovakvih događanja.

„Sretan sam što smo ponovno dočekali svetog Nikolu u novoobnovljenom mjesnom domu koji je donio veselje mališanima. Ovaj događaj zaslužuje iskrene čestitke, a priznanje ide prije svega Mjesnom odboru i njegovom predsjedniku Marjančeviću koji se predano posvetio organizaciji ove manifestacije. Svetog Nikolu dočekujemo u obnovljenom domu, ova investicija je omogućila stvaranje adekvatnog prostora za okupljanje čineći dom mjestom gdje zajedno slavimo važne trenutke.” – zaključio je gradonačelnik.

Direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler također je prisustvovala programu te izrazila podršku ovakvim inicijativama koje doprinose povezivanju lokalne zajednice.

Predsjednik Bernard Marjančević je istaknuo dobru suradnju s Gradom Našicama i gradonačelnikom Kašubom kao i s Turističkom zajednicom.

„I ove smo godine održali tradicionalnu priredbu povodom svetog Nikole – u periodu koronavirusa nismo organizirali nikakva događanja iz svima nam znanih razloga, a s današnjim smo blagdanom nastavili lijepu tradiciju podjelom poklona za svu djecu iz Gradca i okolnih naselja. Moram se zahvaliti svima koji su danas došli i nadam se da ćemo idućih godina nastaviti ovako obilježavati blagdan svetog Nikole, zaštitnika djece i pomoraca.” – izjavio je predsjednik Marjančević zahvalivši se Gradu Našicama i Turističkoj zajednici koji su osigurali darove za najmlađe. A sveti je Nikola, osim darova, donio i osmijehe na lica mališana u Gradcu koje možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još