Sve je spremno za još jedan rukometni spektakl – Gromovima danas u goste dolazi RK Zagreb!

Bliži se najveći hrvatski rukometni derbi ove sezone – danas, 7. travnja, u 19 sati, u Školsku sportsku dvoranu kralja Tomislava stiže RK Zagreb kako bi se suočio s našim Gromovima u petom kolu Premijerke. Ovo je susret koji ljubitelji rukometa ne žele propustiti!

Preporučujemo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme jer je broj ulaznica ograničen, stoga nemojte čekati do zadnjeg trenutka. Ulaznice možete kupiti putem web shopa RK NEXE-a ili osobno u nekoliko odabranih lokacija. Sport Caffe, Monkey Bar, Caffe bar Radić i Caffe bar Twins su mjesta na kojima možete nabaviti ulaznice i istovremeno se pripremiti za uzbuđenje koje slijedi.

Za sve vas koji želite zagrijati atmosferu prije same utakmice, od 17 sati bit će organiziran kutak za okrijepu na prostoru iza sportske dvorane. Uz glazbu i kriglu piva ili čašu vina, bit će postavljen i veliki video zid na kojem ćete moći pratiti prijenos utakmice. Ovo je prilika da se susretnete s drugim navijačima i zajedno stvorite atmosferu koja će odvesti naše Gromove do pobjede. Nemojte propustiti ovaj rukometni spektakl i priliku da budete dio povijesti našičke ekipe. Vidimo se!

Pročitajte još