Strašna prometna nesreće kod Donjeg Miholjca – Poginule tri osobe

3 - prometna-donji-miholjac.jpg

strašna-prometna-donji-miholjac

Kako saznajemo nešto oko 12 sati u blizini Donjeg Miholjca na cesti između Podravske Moslavine i sela Gezinci dogodila se strašna prometna nesreća u kojoj su život izgubile tri osobe, dok je jedna osoba ozlijeđena. Kako također saznajemo sudar se dogodio između osobnog automobila i minibusa, a prometna se dogodila najvjerojatnije zbog loših vremenskih uvjeta, ali još nije ništa službeno. Nažalost, pri sudaru su poginule tri osobe koje su također neslužbeno bile u osobnom automobilu (Osječkih registarskih oznaka), dok je vozač Čazmatrans minibusa prošao s lakšim ozljedama. 

 

Policija vrši očevid, a aktivirane su i vatrogasne i ostale službe. Promet je tom dionicom zatvoren u oba smjera i zbog ozbiljnosti situacije vjerujemo kako će sve potrajati pa se mole vozači za strpljenje i da koriste alternativne pravce.

 

Zbog prometne nezgode zatvorena je dionica državne ceste DC34 Gezinci-Podravska Moslavina. Obilazak je: Čađavica-Miljevci-Crnac-Krčenik-Podravska Moslavina. Vozači se također preusmjeravanju na obilazne pravce Čađavica-Našice-Osijek. 

Uskoro više…

Foto: čitatelj/facebook

Pročitajte još