Socijalna samoposluga počinje ponovno s radom u direktnom kontaktu

Socijalna samoposluga Našice nakon više od pola godine rada bez direktnog kontakta u prostorima u lokalu na adresi Braće Radića 22, ponovno počinje s radom od ponedjeljka, 7. lipnja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEOtvaranje u ponedjeljak

Nakon što su prošle godine volonteri razvozili pakete korisnicima, novim popuštanjem epidemioloških mjera u udruzi Dar dobrote koja je nositelj ovog projekta odlučili su ponovno početi s radom u samoj socijalnoj samoposluzi.

Način rada

Tako će korisnici moći ponovno doći podići svoje donacije svakog ponedjeljka i četvrtka u radnom terminu od 17 do 19 sati. Kao i prošle godine, moći će ulaziti jedan po jedan korisnik, a svakom pojedincu će prije ulaska biti izmjerena temperatura te će svu uslugu vršiti dva volontera koja će biti prisutna, dok će se sam prostor stalno biti dezinficiran kako bi se osigurala što viša razina zaštite kako za volontere, tako i za korisnike.

Iz udruge mole za strpljivost sve korisnike, ali isto tako upućuju apel građanima da ovisno o svojim mogućnostima donacijama podrže rad Socijalne samoposluge Našice kojoj je ovo razdoblje pandemije posebno izazovno zbog nemogućnosti održavanja redovitih akcija prikupljanja donacija.

Pročitajte još

Učitavanje...