URT „Nexe Team” Našice poziva sve zainteresirane da postanu volonteri udruge

URT „Nexe Team” Našice tijekom cijele godine organizira i sudjeluje na utrkama, a od 2022. godine po prvi puta boje udruge kao i svog Grada Našica braniti će i na prvenstvu Hrvatske.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEOvom prilikom URT „Nexe Team” Našice želi dati priliku mladim i zainteresiranim volonterima za sudjelovanje i pomoć u organizaciji domaćih utrka, ali i pomoći ovom timu na gostovanju. Ovim putem pozivaju sve zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe koje žele sudjelovati u natječaju za volontere da pošalju svoju prijavu na poveznici: https://forms.gle/139s1FrsPp3qEe1i8

Sudjelovanje u organizaciji značajnih sportskih događaja jedinstven je doživljaj za mlade i ambiciozne osobe. Volontiranje na događajima koje organizira URT „Nexe Team” Našice i na kojima sudjeluje diljem Hrvatske prilika je svim zainteresiranima za stjecanje korisnih i praktičnih iskustava, novih prijateljstva i poznanstva. Postani i ti dio trkačkog tima, popuni prijavnicu do 31.12.2021. godine, a URT „Nexe Team” će se tebi javiti. Za sve upite oko prava, obveza i sustava nagrađivanja pošaljite mail na: nexeteam2018@gmail.com gdje ćete dobiti sva dodatna pojašnjenja.

Pročitajte još