Pod utjecajem alkohola skrivili prometne nesreće

Pod utjecajem alkohola skrivili prometne nesreće


Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 6. svibnja, u 10,20 sati na raskrižju Ulice Europska avenija i Zagrebačka u Osijeku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a kod jednog od sudionika, 58-godišnjeg hrvatskog državljanina, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 0,58 grama po kilogramu.

Istoga dana, u 18,45 sati u Feričancima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, a kod jednog od sudionika, 42-godišnjeg hrvatskog državljanina, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,22 grama po kilogramu.

U 20,20 sati u Belom Manastiru dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a kod jednog od sudionika, 66-godišnjeg hrvatskog državljanina, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,03 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

 

Platila psa kojeg nije dobila

U večernjim satima 29. travnja u Belišću 25-godišnjakinja je dogovorila i nepoznatom počinitelju uplatila nekoliko tisuća kuna za psa kojeg je pronašla u oglasniku. Do danas nije dobila psa, niti joj je novac vraćen. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena. Preostalih sedam nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Četiri su se dogodile na području Osijeka, dvije na području Našica, a po jedna na područjima Belog Manastira i Belišća.

Stric pivo

Pročitajte još