„Sjećanje na Gašu” – Rekreativna vožnja našičkih biciklista

Iza biciklista rekreativaca sa područja grada Našica je još jedan bogat vikend s događanjima. Dvadesettri biciklista rekreativaca učestvovala su u rekreativnoj vožnji “Sjećanje na Gašu”. Ekipa se okupila u centru grada odakle se krenulo na groblje u Martinu te zapalila svijeća dragom prijatelju Gabrijelu Damjanoviću većini poznatom kao Gašo, velikom zaljubljeniku u planinarenje i sve ostale aktivnosti vezane za prirodu.

Put se nastavio preko Donje Motičine kroz šumu i do Gazija. Kondicijski spremnija ekipa se odvezla do mjesta gdje je Gašo preminuo, a dio ekipe se uputio prema svima znanom odmorištu obitelji Tivanovac, čija vrata su uvijek otvorena za sve ljubitelje prirode.

Nakon kraćeg odmora i druženje ekipa se uputila nazad za Našice. Biciklisti se zahvaljuju svim učesnicima koji su se odazvali, a naročito ekipi iz Orahovice koja svesrdno pomaže i podržava njihove aktivnosti i, kad god su u prilici, dolaze na zajedničke vožnje. Posebna zahvala članovima udruge Kotrljaneri iz Osijeka koji su došli podržati Našičane i učestvovati u rekreativnoj vožnji „Sjećanje na Gašu”.

Pročitajte još