Sjajni rezultati Auto kluba „Panonija” Našice

Proteklog vikenda u Dubrovniku, u organizaciji AK Raguza Racing, održana su dva bodovna natjecanja za Prvenstvo Hrvatske u disciplini Ocjensko – spretnosne vožnje, ujedno i posljednje natjecanje ove sezone.

AK Panoniju predstavljali su Tina i Tomislav Kovačević, a u deset posebnih ispita, koji su voženi u dva dana, imali su priliku pokazati kako i Slavonija ima svoje adute među čunjašima.

AK Panonija završava sezonu na 6. mjestu državnog prvenstva

U oba natjecanja Tina osvaja broncu te se po završetku sezone plasira na treće mjesto među vozačicama, dok Tomislav nakon osvojenog petog mjesta na prvom bodovnom natjecanju i trećim mjestom za koje se izborio u nedjelju, sezonu završava kao treći junior u državi discipline Ocjensko – spretnosne vožnje.

AK Panonija, nakon zbrojenih bodova sa svih natjecanja, sezonu završava na 6. mjestu državnog prvenstva. Pripreme za sljedeću natjecateljsku sezonu započinju uskoro, a sve mlade vozače ovim putem Auto klub Panonija poziva da se pridruže njihovom timu.

Za ovu iznimno uspješnu sezonu zasluge primaju grad Našice, Sportska zajednica grada Našica te Turistička zajednica grada Našica. Isto tako, sponzori bez kojih ne bi imali niti priliku ostvariti postignuti uspjeh stoga se AK Panonija zahvaljuje tvrtkama Agrifull, Svečana dvorana Glamour, Glasovac j.d.o.o. te Automoto Refreš, a za medijsko praćenje veliko hvala TV Našicama.

Pročitajte još