“Šetnja pjesmom kroz Hrvatsku” – Koncert Gradske udruge umirovljenika Našice

U nastavku obilježavanje Dana Grada Našica jučer je zbor Gradske udruge umirovljenika Našice održao koncert pod imenom “Šetnja pjesmom kroz Hrvatsku”. Ovaj nastup se održao u sjenici, a na samom početku okupljene je pozdravio predsjednik Udruge Ivica Kozina koji se zahvalio zboru na dosadašnjem zalaganju. Dopredsjednica udruge Magdalena Prošić je također uputila riječi hvale svim posjetiteljima koji su došli uveličati ovaj koncert unatoč lošem vremenu.

Nastup je popratio i gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je istaknuo kako prati rad Gradske udruge umirovljenika Našice i da je izuzetno ponosan na sve ono što čine za svoj grad.

„Izuzetno mi je drago bilo danas prisustvovati koncertu naših umirovljenika i veseli me što se je njihova Udruga upotpunila program obilježavanja Dana Grada koji se proteže tijekom dva mjeseca. Također bih im se zahvalio što će 13. lipnja, na sam Dan Grada, prisustvovati svečanoj sjednici Gradskog vijeća.” – rekao je gradonačelnika Kašuba te je zaključio kako je Udruga umirovljenika Našice uspjela održati kontinuitet rada svog zbora unatoč pandemiji.

„Mi smo svakako ponosni na rad našeg zbora kao i na sve naše članove te na naš grad i zato sudjelujemo u obilježavanju ovog važnog događaja. Također se zahvaljujemo gradonačelniku Krešimiru Kašubi što je večeras posjetio naš nastup i što je prepoznao trud i zalaganje naše Udruge. Mi ćemo i dalje sudjelovati u svim manifestacijama i nadamo se uljepšati život mlađim sugrađanima.” – izjavio je Ivica Kozina.

Pročitajte još