Osvrt predsjednika rukometnog kluba NEXE Josipa Ergovića na proteklu sezonu i ponovni ulazak u SEHA ligu

Josip Ergović

Josip Ergović

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME“Rukometni klub Nexe desetu godinu za redom viceprvak Hrvatske i raduje me činjenica da ćemo ponovo igrati SEHA ligu. Moram naglasiti kako je to i realnost jer tu i pripadamo što pokazuju rezultati zadnjih nekoliko utakmica.

Svjesni smo kako se svake godine pred kraj sezone negdje na početku lige za prvaka događa mali pad koncentracije. Igramo protiv europskih prvaka Vardara, ove godine smo igrali i EHF kup s najboljim svjetskim ekipama i onda dođemo u hrvatsku ligu pa pomislimo kako će to biti lako. Ipak, nije to baš tako jer klubovi poput Dubrave, Varaždina i Poreča pokazuju kako se i u Hrvatskoj ligi igra dobar rukomet. Nekada zbog toga izgubiš koju utakmicu u kojoj si očekivao bodove, ali ipak na koncu su se dečki brzo “resetirali” i pokazali kako zaslužuju ovo drugo mjesto koje smo na kraju i osvojili.

Tko god u svijetu prati rukomet zna tko je RK NEXE i odakle je na što sam vrlo ponosan, a vjerujem i cijeli grad Našice pa i Hrvatska. Definitivno smo napravili veliku stvar i veliku promidžbu naše firme i kluba. Navijačima kapa dolje i svaka čast, jer nas prate tijekom cijele sezone i zbog toga im od srca hvala. Na utakmici s Dubravom smo ih počastili s majicama i s pićem dobrodošlice što je najmanje što možemo učiniti za njih. Uvjeren sam kako će ih slijedeće sezone biti još više, te kako ćemo svi zajedno uživati u lijepom rukometu cijelog RK Nexe kluba. “

Foto: Josip Ledinšćak

Pročitajte još

Učitavanje...