RK Nexe sutra nastavlja domaće prvenstvo gostovanjem u Velikoj Gorici

Za našičkim rukometašima je nešto mirniji tjedan koji će završiti sutrašnjim gostovanjem u Velikoj Gorici. Gromovi su nakon uvjerljive pobjede u Metkoviću, a prije toga još jedne sjajne izvedbe u EHF Europskoj ligi u Našicama, iskoristili dva dana za odmor i punjenje baterija, te se vratili svakodnevnim treninzima. Uoči prvenstvene utakmice 9. kola Paket24 Premijer lige protiv ekipe Gorice, svoja su očekivanja iznijeli trener Branko Tamše i jedan od naših najiskusnijih igrača Fahrudin Melić.

Neki se igrači vraćaju u momčad

Branko Tamše, trener. „Iza nas je kraći odmor koji su dečki apsolutno zaslužili, ali već smo se vratili u maksimalni trenažni proces. Ispred nas je utakmica protiv ekipe Gorice, kojoj prije svega želim čestitati na odličnim igrama u Europskom Kupu i želim im puno uspjeha u nastavku. Znamo da se radi o odličnoj ekipi koja zna što hoće i koju vodi trener koji je izbornik juniorske hrvatske reprezentacije. U ekipi imaju puno mladih igrača koji igraju jako dobar rukomet, dobro su popunjeni na svim pozicijama i imaju iskustva.

S druge strane naša je želja nastaviti ovaj niz koji smo započeli, ali znam da neće biti nimalo lako. Nastojat ćemo odigrati dobar i lijep rukomet, prije svega jaku obranu iz koje kreće brza tranzicija, a onda slijede i laki golovi. Neki se igrači vraćaju u momčad, neki su još uvijek izvan stroja, ali na svakom treningu uigravamo razne varijante, tako da svi igrači koji uskaču vrlo dobro popunjavaju mjesta onih igrača kojih nema. Ima nas dovoljno i sretan što je tako, a osobito me veseli kada vidim da igrači koji dobiju priliku to maksimalno iskoriste.”

Atmosfera u momčadi je odlična, kao i uvijek

Fahrudin Melić, desno krilo. „Nama je svaka utakmica svojevrsna prekretnica i svaku utakmicu shvaćamo vrlo ozbiljno, posebice utakmice domaće lige. Iza nas je jedan lijepi niz, idemo u Veliku Goricu i znamo da bi to moglo biti nezgodno gostovanje. Sigurno da ćemo zbog toga morati biti maksimalno oprezni i skoncentrirani kako bismo i taj posao odradili kako treba.

Pokušavamo ispoštovati sve što dogovorimo na treninzima, atmosfera u momčadi je odlična, kao i uvijek, do sada je to sve izgleda vrlo dobro i vrlo uvjerljivo i nadam se da će tako biti i dalje. Mislim da otkako sam došao u klub nismo bili sto posto kompletni, ali što je tu je, ima nas dovoljno u rosteru i svi koji budu na raspolaganju dat će svoj maksimum.”

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još