RK NEXE odigrao prijateljsku utakmicu u Mađarskoj – Idući vikend je na rasporedu završnica SEHA Gazprom lige

Gromovi su jučer gostovali u Mađarskoj, u gradu Komló, gdje su odigrali prijateljsku utakmicu protiv domaćeg kluba Sport36 Komló, a u sklopu programa proslave 100. obljetnice postojanja sportskog društva Sport36 Komló. Utakmica je završila minimalnom pobjedom domaće ekipe koja je uspjela zabiti pogodak u posljednjim sekundama susreta (38:37).

Domaći su rukometaši imali prednost i na poluvremenu, a u nekoliko su navrata vodili i s 4 pogotka prednosti. Nije to bila prava večer Našičana, koji su nakon nešto dužeg puta i zastoja na mađarskoj granici, očito tu nervozu prenijeli i na teren. Jako puno tehničkih grešaka, krivih dodavanja i svojevrsne rastrojenosti i dekoncentracije, što je domaća ekipa vrlo dobro iskoristila i za rođendan si podarila minimalnu pobjedu protiv ekipe NEXE-a – ekipe koju izuzetno respektiraju. Zahvalili su se domaćini nekoliko puta na odazivu i poželjeli im svu sreću u novoj natjecateljskoj sezoni.

Prije početka utakmice igrače obje ekipe kao i brojne gledatelje pozdravili su gradonačelnik grada Komló Jozef Polič i predsjednik kluba Szigeti Szabolcs. Kapetan našičke momčadi Janko Kević domaćinima je uručio prigodan dar – uramljeni dres RK NEXE kao uspomenu na jučerašnje gostovanje.

Nakon zajedničke večere, Gromovi su krenuli put Našica i nakon današnjeg odmora, kreću s pripremama za SEHA Final4 – završni turnir SEHA – Gazprom lige koji će biti odigran idući vikend u Zadru.

 

Prijateljska rukometna utakmica

Sport36 Komló – NEXE 38:37 (23:21)

Sportközpont, Komlo

Suci: Lamo Rozina i Vamo Ujvari

Sport36 Komló: Zobec 3, Begovacz, Vasko 3, Grünfelder, Varga, Urban 2, Sunajko 3, Jerković 1, Takacs 5, Melnyicsnik 11, Basza 1, Szölösi 2, Szuharev 3, Orban 2, Hoffman 2, Kovacs

Trener: David Peter Szabo

NEXE: Račić 4, Bakić 1, Mileta 3, Car (4 obrane), Sršen, Radovanović (6 obrana), Jelinić 5, Manci Mičević 4, Blažević, Velkavrh 1, Severec 7, Moslavac 4, Kević 2, Tomić 1, Melić 1, Markušić 1, Pribetić 3

Trener: Branko Tamše

Pročitajte još