Rezervirajte termin putem aplikacije redomat.mup.hr

Od danas, 27. listopada 2021. godine, svi građani koji dolaze u Upravnu službu Policijske uprave osječko – baranjske to mogu obaviti na način da se prethodno naruče putem aplikacije redomat.mup.hr pomoću pametnih mobitela ili računala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU zakazano vrijeme na šalter MUP prima samo jednu osobu

Građani mogu rezervirati termine za izradu vozačkih dozvola, putnih isprava, osobnih iskaznica, prijave prebivališta, prijave boravišta te preuzimanje već naručenih dokumenata. Korištenje aplikacije redomat.mup.hr je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kad Vama to najbolje odgovara. U zakazano vrijeme na šalter MUP prima samo jednu osobu, a u slučaju spriječenosti dolaska na vaš zakazani termin da bi zakazali novi termin potrebno je otkazati postojeći termin jednostavnim klikom na ikonicu za otkazivanje.


Dosadašnjim testnim korištenjem u pilot programu u nekim policijskim upravama se pokazalo da je aplikacija redomat.mup.hr. značajno smanjila čekanje pred šalterima.

Ovom prilikom policija poziva sve građane sa starim i novim osobnim iskaznicama za koje imaju pin da ih aktiviraju putem aparata za aktivaciju koji se nalazi u šalter sali Policijske uprave, a pri tom će im pomoći njihovi službenici. Tako registrirana osobna iskaznica služi građanima olakšanom upravljanju svojim e-dokumentima u sustavu  e-građanin.

Pročitajte još

Učitavanje...