Najava: Burlesque Cabaret Show

vinkovci6_10_1a

U Old Bridge Pubu, 22.10. ove godine održat će se Burlesque Cabaret Show.

Ludi show Burlesque, Pin Upa, Cabareta i Stand Upa!

Večer provokativne burlesque, pin upa, striptiza i humora koji pomiče granice.

Uz posebnu gošću iz Irske – Burlesque kraljicu Sade O’Sapphic, ovu večer začinit će i stand up komičari Andrea Andrassy i Goran Furjan!

Voditeljica večeri Marina Orsag!

Svi izvođači biti će u sexy burlesque odjeći!

vinkovci6_10_2a

Sade O’Sapphic (Irska):

Australska zvijezda burleske, Sade O’Sapphic očarava publiku svojim seksi, senzualnim i profinjenim umijećem burleske još od 2004. godine. Bez riječi je ostavila kritičare i fanove iz Chicaga, Berlina, Sydneya, Melbournea i svih kutaka Irske, na pozornici i na filmu.

Ova je ljubiteljica naljepnica za bradavice jednostavno zaljubljena u disciplinu “tassel twirling”, a seksi ples koji izvodi dok to radi donio joj je titulu najbolje tassel twirlerice u Irskoj. Sade O’Sapphic svojim performansom donosi večer koja obećava uzbuđenje i oduševljenje…

 

vinkovci6_10_3aMarina Orsag:

Marina Orsag, najiskusnija stand up komičarka u Hrvatskoj, u svojoj šestogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 700 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Iako ima puno odrađenih nastupa, nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Osim u Hrvatskoj, gdje je nastupala čak i pred predsjednikom Mesićem, publiku je osvojila i u Bosni i Hercegovini i Sloveniji gdje je redoviti gost. U veljači 2010. Nastupa na najstarijem festivalu u Europi, Leicester festival u Engleskoj, te u Londonu gdje je oduševila englesku publiku.

Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

 

Resident komičarka Comedy Cluba “Studio Smijeha” u Zagrebu.

 

vinkovci6_10_4aAndrea Andrassy:

Rođena u Zagrebu prije 26 godina. Kao osmogodišnja djevojčica na jednoj proslavi se popela na stage i ispričala prosti vic – rezultat je bio tjedan dana bez televizora i cijeli život bez dlake na jeziku.

Stand-upom odlučila se baviti 2010. godine, kada se i prijavila na svoj prvi Open mic i šokirala publiku svojim uvrnutim humorom. Od tada pa do danas nanizala je brojne uspješne nastupe u Hrvatskoj i Sloveniji, a svojem hrvatskom repertoaru dodala je i onaj engleski, s kojim je osim kod kuće i u Sloveniji nastupala i u Budimpešti. Baza joj je klub stand-up komedije Studio Smijeha, gdje nastupa kao rezident komičar na tjednoj bazi. Iako je započela relativno crnim humorom, svoj je materijal proširila na svakidašnje teme, od kojih ju najviše inspiriraju muško-ženski odnosi i nelogičnosti u njima. Dugo se htjela baviti glumom, ali je shvatila da to ipak nije za nju;  u stand-up disciplini pronašla je savršen spoj nastupa koji ju je privlačio u glumi i slobode koju u njoj ne bi mogla imati.

U slobodno vrijeme svira klavir i igra tenis, velika je ljubiteljica kompjutera i video igrica, a ovisnica je o dobrim serijama i filmovima. Voli se šaliti na vlastiti račun i ne sviđaju joj se ljudi koji ne znaju primiti šalu, a nada se kako će uvijek zadržati svoj cinični šarm.

 

vinkovci6_10_5aGoran Furjan:

Komičar rodom iz Varaždina koji u svojoj trogodišnjoj karijeri ima preko 300 odrađenih nastupa. Nastupao po cijeloj Hrvatskoj (osim u Labinu) i Sloveniji.

Građevinac kojem je hobi polaganje prijemnih ispita na fakultetu Arhitekture. Svoju inspiraciju pronalazi u zaboravljenim stvarima i svojoj baki.

Resident komičar Comedy Cluba “Studio Smijeha”

Pročitajte još