Razotkriveni počinitelji kaznenih djela

Razotkriveni počinitelji kaznenih djela

Razotkriveni počinitelji kaznenih djela

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske završeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe te se sumnja da su 35-godišnji i 47-godišnji hrvatski državljani počinili kazneno djelo teška krađa. U noći s 31. prosinca na 1. siječnja počinitelji su provalili u prodavaonicu na osječkom Sjenjaku i ukrali novac i nakit, pričinivši materijalnu štetu ukupne vrijednosti više desetaka tisuća kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. Mladić je u noći s 27. na 28. prosinca provalio u prostorije trgovačkog centra u Osijeku i ukrao europalete, pričinivši materijalnu štetu od više stotina kuna.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnesena su posebna izvješća.

 

Protuzakonit lov i ribolov

U noći s 28. na 29. prosinca nepoznati je počinitelj u Lovištu u blizini Erduta ubio i ukrao meso divlje svinje težine veće od stotinu kilograma. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

 

Prikrivanje

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa te da je 43-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo prikrivanje. U studenom 2018. godine 24-godišnjak je iz šumskog predjela kod Batine ukrao više prostornih metara ogrjevnog drveta. Potom je 43-godišnjakinja 24-godišnjaku pomogla preprodati drva, iako je znala da potječu od izvršenja kaznenog djela. Nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Đakova i Belišća.

Pročitajte još