Početak sezone – 1. kolo SEHA Gazprom lige – RK Vojvodina vs RK Nexe

Početak sezone – 1. kolo SEHA Gazprom lige – RK Vojvodina vs RK Nexe

Početak sezone – 1. kolo SEHA Gazprom lige – RK Vojvodina vs RK Nexe

Danas 02.09.2019. u Novom Sadu pred našim Gromovima je prvi pravi ispit u novoj 2019./20. sezoni u SEHA Gazprom ligi. Protivnik u 1. kolu nam je RK Vojvodina, a utakmica započinje u 19 sati, dok će se prijenos uživo moći gledati na Arena sport 1 kanalu.

Znamo kako je RK Nexe ove godine stepenicu ponovo podigao na još jednu višu razinu, doveo je mnoge dobre igrače, a ukupno gledajući, cijela momčad nije nikada bolje djelovala. Zdravstveni karton nam je odličan što je iznimno važno, a vjerujemo kako su i igrači itekako „nabrijani” za prvu ovosezonsku utakmicu u ligi. Ipak, protivnika sigurno ne podcjenjujemo, a itekako nam je u sjećanju ostao prošlogodišnji poraz protiv RK Vojvodine. Mi svoju snagu i kvalitetu znamo, pa se s razlogom nadamo bodovima iz Novog Sada.

Trener Hrvoje Horvat je svjestan činjenice kako je pred nama nezgodno gostovanje i kako se RK Vojvodina dosta pojačala te da su i njihova očekivanja od ove utakmice vrlo velika.

„Utakmica će biti vrlo teška i zahtjevna svih 60 minuta. Zadnje dvije godine tamo smo izgubili te se nadam da smo iz toga izvukli neke pouke i da ćemo ovoga puta biti pametniji i strpljiviji. Vjerujem da će naš defanzivni dio odraditi posao kako treba. Protivnika itekako respektiramo. U svoje redove su doveli nekoliko zvučnih imena, nadograđuju se, dobri su u fazi obrane i tranziciji i igraju jedan jako dobar rukomet. Sve to ako pogledamo, znamo da će Vojvodina zahtijevati 100 posto naših mogućnosti ako želimo do prvih bodova u ligi.” – rekao je među ostalim trener Hrvoje Horvat.

Kao što smo rekli, utakmicu možete pratiti na kanalu Arena sport 1 s početkom u 19 sati, a ovom prilikom želimo našim Gromovima dobar i što kvalitetniji početak nove sezone.

SRETNO GROMOVI!!!

Pročitajte još