Prva pobjeda đurđenovačkih kuglača u 1. ligi!

Nakon prošlotjednog početka i premijernog nastupa protiv Grmoščice u kojem je KK „Đurđenovac” doživio poraz na domaćim stazama im je protivnik, ponovno u Đurđenovcu bila, mnogo “teža” momčad Osijeka – kako zbog svoje kvalitete tako i iskusnih igrača.

No, zahvaljujući odličnoj igri domaćina, utakmici kakva se nije vidjela još od one iz 1.B lige s Kanditom to se nije dogodilo i u veoma uzbudljivoj utakmici, punoj igračkog, ali i navijačkog nadmetanja Đurđenovčani su pobijedili i osvojili svoja prva dva boda u najvišem rangu što će se dugo pamtiti.

Iduće subote KK “Đurđenovac” igra na plitvičkim terenima

Kako navode iz Kluba nikoga ne treba izdvojiti jer su baš svi odigrali izvrsnu utakmicu i uz ovakvu navijačku atmosferu bilo je im je i lakše kuglati i sada će već biti mnogo lakše nastaviti dalje s igrom u idućim utakmicama. Ovim putem čestitamo svim igračima i navijačima, kako onima u kuglani,tako i onima koji su pratili utakmicu u prijenosu uživo.

Idući vikend slijedi prvo gostovanje Đurđenovčana – u 3. kolu putuju u goste također “novopečenom” prvoligašu, momčadi Plitvica. Ako ne bude kakvih promjena utakmica se prema rasporedu igra 24. rujna (subota) u 15 sati. Rezultate jučerašnjih utakmica i trenutno stanje na tablici možete vidjeti na poveznici https://bityl.co/ERsY

Izvor: KK Đurđenovac

Pročitajte još