Provalio u trgovinu i ukrao cigarete

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, tijekom noći, na širem području Đakova nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovite robe i ukrao veliku količinu duhanskih proizvoda čime je pravnu osobu oštetio za oko 45.000,00 kuna. Policijski službenici tragaju za provalnikom.

Pronađen kradljivac čamca – dopuna događaja

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 38-godišnjak je s nedjelje na ponedjeljak na području Belišća ukrao drveni čamac koji je bio privezan za metalni vez uz kanal na rijeci Dravi. Čamac je pronađen kod kradljivca te je po policijskim službenicima vraćen 69-godišnjem vlasniku. O događaju smo pisali ovdje. Protiv 38-godišnjaka slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata policija je evidentirala tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće u kojima je u jednoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena dok je u dvije nesreće nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće evidentirane su na području Osijeka, a jedna na području Đakova.

Pročitajte još