Kandidati HDZ-a za zamjenike župana Mato Lukić i Josip Miletić dali podršku Hrvoju Topaloviću, načelniku Općine Đurđenovac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEJučer su se u Đurđenovcu kandidati HDZ-a za zamjenike župana Mato Lukić i Josip Miletić, susreli s članovima OO HDZ-a Đurđenovac.

Kandidat HDZ-a za zamjenika župana i gradonačelnik Našica Josip Miletić pohvalio je kvalitetan rad načelnika Općine Hrvoja Topalovića.

– U Općini Đurđenovac svjedočimo jednom kvalitetnom radu našeg načelnika, Hrvoja Topalovića kojemu ovim putem čestitam na prethodnom radu te brojnim realiziranim projektima kao i podizanju standarda. To je nešto što je Hrvoje generirao u ovom mandatu, a uvjeren sam da će to nastaviti i u idućem. Postoji i jako dobra suradnja s Osječko – baranjskom županijom na čelu s našim županom Ivanom Anušićem kao i s predsjednikom Vlade RH Andrejom Plenkovićem. Još jedanput, ja kao kandidat za zamjenika župana OBŽ, želim Hrvoju puno uspjeha na ovim izborima i očekujem da ćemo zajednički i dalje generirati pozitivne trendove u Općini Đurđenovac – izjavio je Josip Miletić.

Hrvoje Topalović istaknuo je kako je Općina Đurđenovac po svim parametrima jedna od najuspješnijih Općina u povlačenju sredstava iz fondova Europske unije.

– U proteklom razdoblju smo napravili velike pomake, realizirali smo velike projekte i u prošlom smo mandatu odradili najviše poslova u povijesti Općine. Međutim, ono što nam još ostaje i što je razlog moje ponovne kandidature je dovršetak aglomeracije, odnosno sustav kanalizacije na području Općine Đurđenovac, tržni centar te još neki manje financijski zahtjevni projekti – izjavio je Hrvoje Topalović.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Učitavanje...