Provalio u skladište fitness kluba i ukrao TV prijamnike

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u noći s 27. na 28. kolovoza, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u skladište fitness kluba i ukrao TV prijamnike. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 7500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Ukradeni bicikli

U petak, 27.kolovoza, u Osijeku, nepoznati počinitelj je ispred trgovačkog centra ukrao bicikl. Vlasniku, 23-godišnjem hrvatskom državljaninu, je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 1200 kuna. Također, dana 23. kolovoza, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz stambene zgrade ukrao bicikl. Vlasniku, 25-godišnjem hrvatskom državljaninu je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 2500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebna izvješća i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći 1 osoba je smrtno stradala, a dvije osobe su teško tjelesno ozlijeđene. U četiri prometne nesreće nastala je materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se 4 prometne nesreće, a na području Našica 1 prometna nesreća.

Pročitajte još