Provalio u prostorije ribolovnog društva

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u vremenu od 22. do 29. rujna, na području Belog Manastira, 38-godišnji hrvatski državljanin provalio je u prostorije ribolovnog društva iz kojeg je ukrao alkoholna pića. Nastala materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba zadobila lake tjelesne ozljede, dok je u pet prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka i dvije na području Našica.

 

Policija traži svjedoke – očevice prometne nesreće

Jučer, 4. prosinca, u 13,38 sati, u Osijeku na biciklističko-pješačkoj stazi sa zapadne strane kolnika Vinkovačke ulice ispred kbr.44, dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do naleta vozača bicikla (mlađa muška osoba) na pješaka starije životne dobi, nakon čega je pješak zadobio tjelesne ozljede. U cilju utvrđivanja svih činjenica nastanka prometne nesreće i identiteta vozača bicikla koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, policija moli sve svjedoke i osobe koje mogu dati korisne podatke da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/ 237-112.

Pročitajte još