Provalio u obiteljsku kuću u Budimcima – Šteta iznosi oko 25.000,00 kuna

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u vremenu od mjeseca studenog 2021. godine do jučer, 28. svibnja, u Budimcima, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću i ukrao električne uređaje, kuhinjski sudoper, peć na drva, kuhinjski pribor i posuđe, a potom iz pomoćne prostorije mlin za kukuruz, čime su vlasnici 48-godišnjak i 42-godišnjakinja iz Zagreba oštećeni za oko 25.000,00 kuna. Policijski službenici tragaju za provalnikom i podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.


Dopuna događaja – Požar u garaži i pušnici u Višnjevcu

Jučer oko 8 sati, u Višnjevcu, obavljen je očevid mjesta događaja od strane policijskih službenika očevidne ekipe Policijske uprave osječko – baranjske u suradnji s inspektorom zaštite od požara. Utvrđeno je da je uzrok požara garaže i pušnice isijavanje topline od vatre roštilja u pušnici kojom prilikom se požar proširio na krovište pušnice i garaže. Vlasnici je nastala materijalna šteta oko 2.000,00 kuna. Policijski službenici podnose izvješće o događaju.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Po dvije prometne nesreće su se dogodile na području Osijeka i Belišća, a jedna na području Donjeg Miholjca.

Stric pivo

Pročitajte još